Контакты

Чоловічі кросівки Адідас 2022

Намагаєтеся підібрати собі щось практичне, і водночас оригінальне? В асортименті інтернет-магазину Oneteam ви знайдете стильні чоловічі кросівки Адідас 2022, серед яких обов'язково підберете відповідний варіант! З урахуванням дисконту це стане найкращою покупкою року, що минає, у співвідношенні ціна-якість.

s24140_5.jpgЩоб вам було простіше зробити свій вибір, ми ризикнемо дати кілька підказок:

  • ZX 8000 IRAK FX0372 — зручні та немаркі, але аж ніяк не нудні кросівки у найкращих традиціях андеграунду. Незвичайна гра кольорів та натуральні матеріали надають такому взуттю особливий шик. Якщо хочете змінити свій образ, досить просто змінити шнурки більш яскраві.
  • Niteball S24140 — масивні, пружні, дозволяють буквально ширяти на волейбольному майданчику, і не тільки. Шнурівку в них не можна назвати занадто густою, проте вона забезпечує відмінну фіксацію. Таке взуття можна легко вдягнути та швидко зняти. Підвищений комфорт протягом дня забезпечений!
  • Forum Low HO1924 — взуття, зроблене з королівським шиком. Просте поєднання білого та чорного буде актуальним завжди, як і натуральні матеріали. Невеликий фірмовий логотип золотистого кольору, розташований збоку — як вишенька на торті, наголошує на вашій приналежності до касти обраних. Такі кросівки мають і шнурівку, і липучки, вони чудово впишуться у повсякденний гардероб.
  • Dame 7 Extply Opponent Advisory FY 9939 — за яскравою назвою ховається чудове спортивне взуття. За конструкцією це баскетбольні кросівки, проте на вигляд вони більше схожі на черевики, оригінальні і зручні. Серед фішок – яскрава підошва з відмінною амортизацією, помітні деталі та незвичайний за структурою «язичок».
     

Якщо ви шукаєте теплі кросівки Адідас, рекомендуємо звернути увагу на Akando ATR FV5130 та EQ21 Cold.RDY H00494, які збережуть ваші ноги в теплі в негоду.