Контакты

Чому ваш вибір – Adidas Original

Напевно, складно знайти сьогодні людини, яка б не впізнала знамениту емблему у вигляді трилисника від популярного бренду Adidas. Спортивне взуття Адідас Ориджінал вже довгі роки користується незмінно високим попитом серед професійних спортсменів та любителів здорового способу життя.

Величезний асортимент продукції на всі випадки життя в оригінальному виконанні і фірмовому якості представлений в найширшому виборі квітів, починаючи від класичного чорного і білого до екзотичних відтінків тропічного синього, червоного маку і шокуючого жовтого. Всі ці дизайни створюють впізнаваний стиль кращої в світі взуття для активного способу життя, занять спортом і відпочинку.

fz3445_5.jpgЧоловіче взуття Adidas Originals

Спортивне чоловіче взуття Adidas Originals поєднує в собі вінтажні штрихи з архівів Adidas з міськими тенденціями, такими як:

  • високі язички;
  • масивна гумова підошва;
  • яскраві поєднання кольорів.
     

Традиційні чорно-білі чоловічі високі кросівки Adidas Originals неможливо перевершити в популярності, використовуючи їх в поєднанні з джинсами і футболками. Однак останні новинки в «безлюдному» кольорі і текстуроване обробка дизайнів Tubular і Xeno піднімають adidas Originals на новий рівень.

Поєднуйте їх з брюками чінос м'яких кольорів і джемперами з круглим вирізом для яскравих побачень. Відмінний варіант поєднання подібного взуття - з знебарвленими джинсами або брюками карго кольору хакі для розваги і відпочинку у вільний від роботи час.

Чоловічі кросівки з низьким берцями Adidas Originals можна знайти всюди, починаючи від вечірок і закінчуючи офісами. Ви можете вибрати сучасний стиль неструктурованих костюмів з сорочками і білими низькими кедами від adidas Originals. Або розсуньте межі своїх квітів і виберіть шокуючі рожеві або рубіново-червоні кросівки, які відмінно поєднуються з звуженими шкіряними штанами або обрізаними джинсами.