Контакты

Колекція кросівок Nike 2021-2022 для жінок

Зважилися на чергову обновку, і тепер намагаєтесь підібрати спортивне взуття собі, мамі чи дочці? Представлена ​​у нашому каталозі колекція кросівок Nike 2021-2022 допоможе зробити вам правильний вибір, про який навряд чи доведеться шкодувати! Це поєднання привабливого зовнішнього вигляду та комфорту в будь-яких умовах, навіть за поганої погоди. Головне - обов'язково звіритися з розмірною сіткою, щоб потрапити в потрібний розмір.

da8032-101_1.pngАктуальні пропозиції

Ми вже публікували частковий огляд найкращих моделей нової колекції. Сьогодні ми розширимо цей список:

  • Air Force 1 LXX — для тих, кому подобається стриманість та елегантність. Такі кросівки є універсальними, оскільки бежевий колір поєднується з будь-яким одягом. Щільна підошва дає відчуття стійкості і захищає стопу від ударів. Оригінально оформлений верх покаже оточуючим ваш бездоганний смак. Перфорація покращить повітрообмін, а щільне шнурування забезпечить ідеальну посадку. Модель ніби створена для жінок «без віку», які ведуть активний спосіб життя.
  • Jordan Point Lane — притягують погляд «акулячим» профілем і масивною підошвою, яка чудово справляється з підвищеним навантаженням. Легенда спорту, Майкл Джордан, робив справжні дива на волейбольних майданчиках. З такими кросівками ви також зможете здійснювати подвиги і не відчувати втоми до вечора. Взуття підходить як для інтенсивних тренувань, так і для надзвичайно активних людей.
  • Jordan 1 Mid Kentucky Blue — таке взуття швидше можна віднести до високих кед, ніж до класичних кросівок. Вони створені в молодіжному стилі і відрізняються підвищеною зручністю. У них буде м'яко, як у домашніх капцях! При цьому кросівки чудово фіксують стопу, не деформуються, та привертають увагу завдяки яскравому контрасту білого та синього.
     

Тим, хто шукає додаткову вигоду, рекомендуємо відвідати наш розпродаж жіночих кросівок Найк, вибравши моделі по фото або опису.