Контакты

Як купити стильні жіночі кросівки в Києві

Хочете нову модну пару взуття, в якій можна сміливо відправитися на роботу або тусовку? В інтернет-магазині One team ви зможете придбати будь-які моделі, орієнтуючись на свій смак, сезон і розмір. Тим, хто шукає універсальне рішення на кожен день, пропонуємо купити жіночі кросівки в Києві. Оригінальність і бездоганну якість гарантовані.

fy9000_0.jpgРекомендації стилістів

Якщо порівнювати чоловічу і жіночу колекції бренду, друга приємно вразить своєю різноманітністю. Легкі повсякденні моделі (демісезонні і літні) мають привабливий зовнішній вигляд і багате декоративне оформлення. Саме дизайну віддає перевагу більшість покупців, які обирають кросівки для себе та своїх близьких.

Ось кілька актуальних варіантів:

  • Чисто білі - мають підвищену практичність, поєднуються з будь-яким одягом. Навіть нога великого розміру виглядає в такому взутті витончено. Товщина підошви і форма мисков підбираються індивідуально.
  • Суперстар - вічна класика, яка продовжує залишатися в тренді. Мають стильний зовнішній вигляд, ідеально підходить для інтенсивного пересування пішки. Підходить до штанів, спідниць різної довжини, шортів і сарафанів.
  • Яскраві однотонні моделі - надають образу яскраву індивідуальність. Дуже добре виглядають з речами з молодіжного та консервативного гардероба. Служать родзинкою, яка залучає увагу оточуючих.
  • Кросівки з кольоровою підошвою - один з останніх хітів. Є варіанти, де підметки контрастують з верхом взуття, а також оригінальна градиентная забарвлення.
     

Якщо ви хочете недорого купити модні жіночі кросівки в Києві, пропонуємо підібрати пару відповідного фасону і розміру в нашому каталозі. Тут зібрані кращі моделі з колекцій останніх років, які ідеально підійдуть для повсякденного носіння, забезпечуючи максимальний комфорт і свободу пересування.