Контакты

Adidas - найкраще взуття для бігу

Ваш чоловік чи син збираються зайнятися бігом? Неважливо, де вони це робитимуть – у найближчому парку, навколо житлового кварталу або на біговій доріжці. У вас є чудова можливість підтримати спортсменів-початківців, допомагаючи їм з підбором спортивного одягу та взуття. Adidas — взуття для бігу, яке подарує максимальний комфорт, та підвищить ефективність тренувань. З такими кросівками можна забути про ниючі литкові м'язи, болі в суглобах і сильну втому. Адідас підходить як для спринту, так і для довгого марафону.

fy7693_5.jpgНайкращі моделі

Сьогодні знаменитий бренд випускає величезний ряд моделей для бігу і не збирається зупинятися на досягнутому. Представляємо огляд найкращих із них:

  • Alphatorsion 2.0 — стильні, виконані в одній колірній гамі кросівки, з оригінальною структурою підошви та звуженим миском. Відмінно підходять для вуличної пробіжки, допоможуть зберегти рівновагу на будь-якій поверхні.
  • X9000L2 — легкі, стильні та дуже зручні. Завдяки задуму дизайнерів створюється враження, що підошва плавно «перетікає» угору. При цьому кросівки залишаються гнучкими та пластичними, а жорсткий задник та посилений мисок надійно захищають стопу від травм.
  • Supernova — вражаюча міні-колекція для справжніх профі у світі спорту. Дає вам можливість викластися максимум на доріжці, і встановити свій новий рекорд.
  • Lite Racer 3.0 — унікальна модель, яка підходить для бігу та занять паркуром. Легкі, практично невагомі, із заниженою посадкою, ці кросівки повністю відповідають вимогам молодіжної моди. Ще один їхній плюс — доступна вартість. При цьому взуття має відмінні амортизаційні характеристики.
     

У нашому інтернет-магазині ви зможете вигідно купити спортивне чоловіче взуття від Адідас для пробіжок або занять у залі, підібравши модель за фото та описом.