Контакты

Чоловічі кросівки Reebok

Віддаєте перевагу спортивному взутті відомих брендів? Інтернет-магазин Oneream пропонує придбати Reebok — кросівки чоловічі з оригінальним дизайном і незмінно високою якістю. Продукція цієї торгової марки завжди виглядає стильно, і відрізняється підвищеним комфортом в шкарпетці. Вона має 120-річну історію, і безліч колекцій на будь-який смак.

ef7705_4.jpgКласік моделі на всі випадки життя

Якщо ви хочете підібрати зручну пару для занять спортом, пробіжок або йоги - рекомендуємо купити кросівки Рібок класік. Такі моделі вже близько 40 років не виходять з моди. Вони мають:

  • Універсальний верх, прикрашений непомітною фірмовою символікою.
  • Напівкруглі миски, що надають виробам акуратний вигляд.
  • Занижену посадку.
  • Міцну шнурівку, призначену для надійної фіксації ноги в підйомі.
  • Зносостійку потовщену підошву з чудовою системою амортизації.
     

Плюс моделей класик полягає в тому, що вони створені з урахуванням анатомічних особливостей стопи. Тому кросівки ефективно розподіляють навантаження, перешкоджаючи появі болю в литкових м'язах і відчуття тяжкості в ногах. А також ефективно захищають від травм і пошкоджень.

Для пошиття верху використовують натуральну шкіру, м'яку і приємну на дотик. Вона досить міцна, вологостійка, але в той же час забезпечує вільний доступ повітря до шкіри стоп.

Якщо ви довго проводите час на ногах, і хочете підібрати універсальну спортивну взуття - виберіть білі або чорні кросівки Reebok з класичної колекції. Тим, хто прагне до створення яскравого неординарного образу, можна підібрати різнокольорові варіанти. Вони виглядають дуже стильно і привабливо, притягаючи до себе увагу оточуючих. У поєднанні з фірмовим спортивним костюмом і аксесуарами такі кросівки виробляють справжній фурор!