Контакты

Чоловічі пуховики Адідас: стильний верхній одяг для найхолодніших зим

Ваші брат, син чи чоловік навідріз відмовляються міняти улюблену демісезонну куртку на тепліший одяг, мотивуючи це зручністю? Не варто йти на відкритий конфлікт. Найкраще продемонструйте їм оригінальні пуховики чоловічі Адідас (Київ), представлені в широкому асортименті на нашому сайті. Це чоловічий верхній одяг високої якості, що поєднує комфорт, підвищену зносостійкість і привабливий зовнішній вигляд.

ge1328_2.jpgПуховики - це утеплені куртки, підбиті пухом, з глибокими кишенями, коміром, і часто - просторим капюшоном, що захищає голову. Якщо ви носите такий одяг, то можете сміливо обходитися без теплого шарфа та шапки. Адідас використовує інноваційні тканини, здатні тривалий час зберігати тепло, і водночас забезпечувати доступ повітря до шкіри. Верхній шар пуховиків часто обробляють водовідштовхувальним складом, тому в ньому можна сміливо гуляти на вулиці за будь-якої погоди.

Що цікавого є у колекції?

Окремі моделі з чоловічої лінійки бренду заслуговують на особливу увагу, і насамперед — завдяки розширеному функціоналу. Серед них варто зазначити такі:

  • Подовжені пуховики чоловічі Адідас — так, здалеку такий одяг дуже нагадує жіночу зимову куртку. Однак лаконічний крій, застібка та інші деталі відразу дають зрозуміти – перед вами неймовірно стильна та зручна куртка для чоловіків. Зігріє у люті морози.
  • Утеплена парку - поєднує в собі всі переваги звичайної парки та пуховика. Має оригінальний вигляд, зберігає максимальний комфорт та свободу рухів.
  • Куртка-трансформер - легко перетворюється на теплу жилетку. Підійде тим, хто не звик пускати гроші на вітер, і хоче отримати максимум користі з брендової речі.
  • Двостороння тепла куртка - призначена для майстрів перевтілень. Сьогодні ви носите її яскравою стороною назовні, а завтра перетворюєте на немаркий практичний виріб.

 

Переглянуті товари