Контакты

Чоловічі та жіночі зимові кросівки Nike

Ви вже обрали собі утеплену пару жіночого спортивного взуття? Якщо ви все ще знаходитесь в процесі пошуку, пропонуємо купити зимові кросівки Nike - чоловічі і жіночі. Знайти їх у нашому каталозі та підібрати за розміром дуже просто: досить порівняти довжину вашої стопи із зазначеною розмірною сіткою.

dv7233_1.jpgВсе ще вагаєтесь, чи варто купувати кросівки на зиму? Поспішаємо вас заспокоїти - вони стануть відмінною заміною традиційним чоботам зі шкіри замші, на товстому хутрі, або масивним гірськолижним черевикам. Спортивне взуття дозволяє зберегти ноги теплими і сухими, а заразом - утримати рівновагу, коли ви крокуєте по льоду. Крім цього, вона досить приваблива на вигляд, стійка до зносу і деформації, і дуже зручна в носінні.

Основні відмінності зимової колекції від літньої та демісезонної

Вирішили купити зимові кросівки Nike у нашому інтернет-магазині? Вітаємо, адже ви робите правильний вибір! Пропонуємо ближче познайомитися з особливостями такого взуття:

  • Усі зимові кросівки зсередини утеплені. Це стосується як верху, так і устілки, адже найчастіше холод походить саме від промерзлої землі, викликаючи застуду.
  • Посадка в зимових моделях буває середньою та високою. Вона підбирається індивідуально: все залежить від того, з якими штанами ви плануєте носити кросівки, і чи збираєтеся надягати під низ теплі вовняні шкарпетки. У будь-якому випадку, таке взуття надійно закриває щиколотки, і добре захищає кінцівки від переохолодження.
  • Якщо порівнювати структуру та висоту підошви у зимових та літніх кросівках, ви відразу помітите різницю. У перших вона буде набагато щільніша і товща. Ще одна особливість – унікальний рельєф, завдяки якому взуття захищає від ковзання та травм.
  • Широке шнурування. Для якісного зимового взуття дуже важлива хороша фіксація, що не залишає холоду жодного шансу пробратися всередину, до стоп.
     

Знання все про оригінальні кросівки Найк, ви легко зробите свій вибір.