Контакты

Де купити оригінальні кросівки Nike?

Звертаєте увагу не тільки на дизайн, але і на якість взуття? Інтернет-магазин Oneteam пропонує замовити з доставкою до вашого міста оригінальні чоловічі кросівки Nike. Це кращий вибір для тих, хто веде активний спосіб життя, і піклується про підтримку свого іміджу.

ao0269-012_1.jpegЯкщо ви хочете придбати фірмову продукцію з гарантією якості, вибирайте її тільки в перевіреному місці - наприклад, на нашому сайті вивчивши докладні фото і опису до моделей. Ось характерні ознаки, за якими можна дізнатися справжні кросівки Nike:

  • Цінова категорія. «Фірма» не може коштувати надто дешево, оскільки їх виробництво являє собою складний технологічний процес із застосуванням інноваційних технологій.
  • Упаковка. Фірмову спортивне взуття продають тільки в заводських коробках, причому маркування на картоні повинна повністю відповідати вмісту (розмір, колір, назва моделі, зазначення країни виробництва). Зверніть увагу, що на сьогодні заводи бренду розташовуються в декількох країнах.
  • Якість пошиття. Всі шви ідеально рівні, без стирчать назовні ниток. Для прострочки використовують міцні нитки.
  • Матеріали. Неважливо, які кросівки ви вибрали - шкіряні, з текстилю або полімерів - все їх частини повинні бути рівномірно забарвлені. Таке взуття не покривається тріщинами, не вигоряє на сонці, і не линяє після першого ж дощу.
  • Якість підошви. Для її виготовлення використовують міцні полімери, тому підметки НЕ стоптуються при інтенсивних навантаженнях, що не просідають під вагою тіла, і легко очищаються від будь-яких забруднень. Подивіться на поверхню підошви - в оригінальних кросівках вона матова. Унікальний мікрорельєф, майже непомітний на перший погляд, плюс особливий малюнок допомагають уникнути ковзання на гладкій поверхні.
     

Фірмовий ярлик, що підтверджує походження чоловічих кросівок Nike , прикріплюють зазвичай з внутрішньої сторони до «язичку». Там може бути відразу кілька цифр: це вказівка ​​розміру за кількома розмірним сіток одночасно.