Контакты

Колекція кросівок Найк: найкраще для сучасних жінок

Намагаєтеся підібрати тепле та зручне взуття, в якому можна сміливо зустріти холод? Велика колекція кросівок Nike 2021-2022, представлена ​​в інтернет магазині Oneteam, відкриє перед вами таку можливість! У ній знайдуться як останні новинки, так і перевірені хіти бренду. А також удосконалені та перевипущені ретро-моделі.

Найк - це ідеальне взуття не тільки для сучасних жінок, але і для всієї родини. У ній легко, тепло та зручно. Такі кросівки ви зможете носити тривалий час, не переживаючи за їхній зовнішній вигляд – він буде бездоганним.

ct1986-100_2.jpegОгляд найкращих жіночих моделей

Ось кілька оригінальних варіантів для покупниць, які шукають для себе щось особливе:

  • W Air Force 1 Shadow White – розкіш натуральної шкіри поєднується з оригінальним дизайном, незвичайними деталями та щільною рифленою підошвою. Відмінний вибір для міжсезоння, що має стильний вигляд.
  • W Air Force 1 Crater – на перший погляд, та сама конструкція з Shadow White. Але як вони відрізняються на вигляд! Таку модель називають однією з найпрактичніших. Для пошиття верху використано два типи немаркого текстилю. Висока пружна підошва із прихованою повітряною подушкою допоможе забути про швидку втому.
  • Air Max 270 – така модель добре відома. Основний акцент дизайнери зробили на незвичайне декоративне оформлення, вміло розставивши яскраві акценти. Скромні, якщо дивитися на них спереду, і досить сміливі ззаду – такі кросівки підходять для спорта.
  • W Air Max Viva Pink – для найсміливіших модниць. Декілька відтінків рожевого, потужна підошва з потовщенням на п'яті, міцне шнурівка та оригінальний дизайн – все це робить фірмові кросівки справжнім шедевром.
     

Якщо ви хочете отримати додаткову економію, купуючи оригінальні товари, запрошуємо на розпродаж жіночих кросівок Найк у наш інтернет-магазин.