Контакты

Кросівки Reebok Classic Leather жіночі

Намагаєтеся підібрати стильну спортивну взуття? Якщо у вас консервативні погляди на моду, інтернет-магазин Oneteam пропонує зупинитися на жіночих Reebok Classic Leather. Це одна з універсальних моделей, яка зберігає високу популярність близько 40 років!

Найбільш затребуваними в класичній колекції є білі кросівки. Вони чудово поєднуються з різноманітною одягом, підходять для занять фітнесом і на кожен день. Їх відмінна риса - забезпечення максимального комфорту навіть при високих фізичних навантаженнях.

fy7258_4.jpgОсобливості моделі

Reebok Classic Leather жіночі виглядають непомітно і акуратно. Ось їх особливості:

  • Верх роблять з м'якої натуральної шкіри, гнучкою, еластичною стійкою до зносу, дії.
  • Точний крій забезпечує ідеальну посадку на нозі.
  • Всі шви акуратно закладені, практично непомітні.
  • Для декорування використовуються багаторівнева відстрочка і фірмова символіка.
  • Мікроскопічні отвори призначені для вентилювання. Тому в таких кросівках не жарко навіть влітку.
  • Занижена посадка допомагає зберегти повну свободу рухів. У такому взутті можна присідати, ходити, бігати, крутити педалі велосипеда, робити розминку і т.і.
  • Устілка сконструйована за особливою технологією. Вона «запам'ятовує» анатомічна будова вашої стопи, і сама підлаштовується під ногу.
     

Якщо ви побачили на брендового взуття маркування Classic Leather, можете сміливо купувати її. Це продукція з гарантією якості, яка довго протримається в моді. А також володіє «дихаючими» властивостями, крім появи неприємного запаху і підвищену пітливість.

На додаток до цього кросівки Рібок Класик мають прекрасні амортизаційні показники, відмінно пом'якшують удари і вібрації. Це забезпечується завдяки унікальній будові підошви і спеціального захисту стопи.