Контакты

Модні чоловічі кросівки Адідас 2021, і не тільки

Бажаєте внести певні зміни до свого нинішнього образу? Зробити це успішно допоможуть чоловічі кросівки Адідас 2021, представлені у нашому каталозі. А також перевірені модою та часом хіти бренду, які протягом багатьох років удосконалюються технологами та дизайнерами знаменитої компанії.

h04464_6.jpgОсь кілька цікавих моделей, що заслуговують на особливу увагу:

  • Frozetic — відносяться до категорії черевиків. Можливо, шанувальникам занижених кросівок знадобиться деякий час, щоб звикнути до нового взуття з високою, туго затягнутою халявою. Але потім ви навряд чи зміните цю пару на щось інше! Вони ідеально облягають стопу, і дозволяють легко рухатися в будь-якому ритмі, який ви собі оберете.
  • Forum Mid — легкі та зручні, з невибагливим декоративним оформленням. Ідеальне взуття для міжсезоння. Такі кросівки мають середню посадку і додаткову фіксацію на підйомі (вузький шкіряний ремінець з липучкою).
  • NMD_R1 — незвичайна модель, як за своєю назвою, так і дизайном. Коли ви дивитеся на них збоку, бачите модні кросівки в молодіжному стилі. Якщо змінити ракурс огляду, вони цілком зійдуть за легкі туфлі. Дві родзинки цієї моделі - в'язаний повітропроникний матеріал та декоративні стрічки. Відмінна альтернатива кедам та мокасинам!
     

Тим, хто любить брати участь у всіляких авантюрах, і легкий на підйом, пропонуємо купити чоловічі кросівки Nite Jogger. Верх і підошва такої моделі зроблено в єдиній колірній гамі. Тому взуття чудово поєднується з яскравим одягом. Міцна зносостійка підошва має незвичайний рельєф. Верх виготовлений з натуральної шкіри та дрібної сітки, і доповнений світловідбиваючими елементами. Це один із найкращих варіантів для шанувальників молодіжної моди!