Контакты

Модний та зручний жіночий одяг для кросфіту від Reebok

Віддаєте перевагу силовим тренуванням? Слідкуйте за своєю фізичною формою, намагаючись рівномірно прокачувати різні групи м'язів? Підвищити ефективність занять допоможе жіночий одяг для кросфіту Reebok та відповідне взуття, представлені в широкому асортименті у нашому каталозі. Вона підходить як початківцям, так і досвідченішим спортсменкам. А також відрізняється підвищеним комфортом, невибагливістю у догляді та оригінальним дизайном з використанням фірмової символіки знаменитого бренду.

gt3189_0.jpgДля пошиття такого одягу використовують спеціальні тканини, створені за інноваційними технологіями. Вони мають ряд унікальних переваг:

1. Висока еластичність. Вам забезпечено повну свободу рухів під час занять спортом. Якщо ви скинете в процесі тренувань кілька кілограмів, це буде помітно лише за вагами та контурами фігури. А спортивний костюм, як і раніше, ідеально сидітиме на вас.

2. М'якість. Зазвичай використовується непрозорий матеріал середньої щільності, досить приємний на дотик, неминучий. У жіночих моделях топів та легінсів можливі сітчасті вставки. Вони надають одягу вишуканий вигляд і забезпечують додаткову вентиляцію.

3. Здатність миттєво вбирати вологу. Високі навантаження прискорюють кровообіг та виділення поту. Однак ваші майка або шорти швидко вберуть її, і швидко висохнуть.

4. Простота догляду. Одяг для кросфіту чудово стирається в машинці, і не вимагає прасування. Після чергового прання досить злегка струсити його, і акуратно розвісити в будинку чи вулиці.

5. Відповідність моді. Бренд щороку випускає нові колекції різного смаку.

Підбираючи готовий спортивний костюм чи окремо топ із лосинами, не забудьте про корисні аксесуари. Наприклад, практичні наколінники для кросфіту, представлені за доступними цінами в нашому інтернет-магазині. Їх вибір залежатиме від виду та рівня складності тренувань.