Контакты

Найкращий подарунок для коханого чоловіка - Nike Air та Jordan 1

Хочете піднести своєму коханому чоловікові до свят воістину розкішний подарунок, якого він прийде в захват? Згадайте, наскільки високо представники сильної статі цінують свободу та комфорт, і ви одразу зможете визначитися, який презент і де саме слід шукати. Ідеальним рішенням стануть стильні та зручні кросівки Nike Air та Jordan 1, представлені в нашому інтернет-магазині за привабливою ціною. Це фірмове взуття, яке можна сміливо одягати в спортзал, на тренування, або ходити в ньому щодня. Вручаючи таку пару як подарунок, ви можете розраховувати на велику подяку!

cv1724-105_0.jpegУнікальні особливості продукції

Бренд Найк виділив моделі Air та Джордан в окремі серії не випадково. Адже інтерес до них не слабшає багато років. Спробуємо розібратися, чим саме так приваблюють покупців ці кросівки, і що особливого.

Ось яку корисну інформацію можна отримати відразу, гортаючи онлайн-каталог:

  • Слово «Air» означає наявність крутої підошви, створеної спеціально для зірки спорту. Вона легка, пружна, пружна і не стоптуватиметься, навіть якщо ваш коханий чоловік щодня проходить кілометри. Посилена п'ята дасть відмінну опору, підтримка щиколотки подарує впевнену ходу, а підвищена міцність верху приємно порадує.
  • «Jordan» означає, що кросівки підходять для професійного спорту і бездоганні за якістю.
  • Цифри можуть підказати черговість випуску колекції. Як правило, що менше цифра, то стриманіше буде декоративне оформлення. Але ж класика ніколи не вийде з моди, тому однозначно варто придбати стильні червоно-білі кросівки із чорними вставками.
     

Якщо ж ви намагаєтесь підібрати зимові кросівки Nike чоловічі, шукайте моделі з позначенням WNTR, призначені для холодної пори року. Або спробуйте переглянути розділ черевиків – напевно, там ви швидко підберете те, що потрібно.