Контакты

Наймодніші варіанти зимових жіночих пуховиків в 2021

Взимку дуже складно виглядати стильно, відчувати себе комфортно і при цьому не замерзнути від холоду. Які ж моделі допоможуть виглядати взимку актуально?

puhovik_prevu.jpg

Різноманітність жіночих пуховиків в 2021

На піку популярності жіночі зимові пуховики Адідас зважаючи на відмінних якісних і естетичних характеристик. До цікавих моделей можна віднести:

1. Відлітні кокетки і еполети. Такі деталі додадуть елегантність будь-якому пуховику. Вони можуть бути одного кольору з основою вироби, а можуть стати справжнім акцентом. Але необхідно пам'ятати, що еполети обтяжують образ і роблять плечі більш масивними, а кокетка, навпаки, надає романтичність образу.

2. Моделі верхнього одягу без рукавів. Звичайно, такий тренд підійде не для всіх регіонів, а тільки для тих, де зима не буває занадто холодною. Верхній одяг без рукавів можна доповнити довгими рукавичками або ж короткою дутої курткою під низ.

3. Пальто - піджак чоловічого крою. Незважаючи на грубий крій, дівчата виглядають в такому пальто дуже витончено і крихке. Дизайнери створили моделі з широкими комірами, гудзиками в два ряди, а також пальто з запахом і широким поясом.

4. Шкіряні вставки. На вітринах можна буде побачити не тільки шкіряні куртки, плащі, пальто, але і жилетки, і пуховики зі вставками зі шкіри. Вони виглядають яскраво і ефектно. А найсміливіші модниці зможуть доглянути вироби з натуральної шкіри.

Що буде на піку популярності?

Найпопулярніші деталі нових модних пуховиків в 2021 році:

1. Довжина. Найбільш затребувана максі. Також цікаві міді і моделі трохи вище колін.

2. Колір. Затребувані відтінки - металік, пильно-блакитний, фісташковий, бежевий, карамельний і шоколадно-коричневий.

3. Наповнювач. Краще за все звернути увагу на холлофайбер, біопух, натуральні перо і пух, синтепон, тінсулейт.

4. Крій та розмір. Ідеальні рішення - кокон, оверсайз і прямий крій.

Крім зовнішньої естетики, пуховики Адідас та інших іменитих брендів, які будуть модні в 2021 році, повинні бути якісними і зручними. Особлива увага приділяється влагозащіте, теплоізоляції, ветрозащіте, а також щільності наповнювача. В результаті жінки в модних пуховиках будуть виглядати стильно, яскраво і сучасно.

Важливо при виборі пуховика звертати увагу не тільки на модні тренди, але і на особисті критерії зручності, привабливості. І тоді бажана модель будуть радувати в шкарпетці.