Контакты

Поєднання сорочок поло з костюмами і спортивними куртками

Немає нічого поганого в випробуваному поєднанні кольору хакі вашому повсякденному одягу і улюбленої сорочки-поло. Проте, такий аксесуар, як футболки поло Адідас чоловічі, можна використовувати в своєму гардеробі набагато частіше і в більшій кількості образів.

Для багатьох стане несподіваним відкриття, що традиційні футболки сорочки поло можуть так само добре виглядати і відмінно поєднуватися з костюмами і спортивними куртками, як і з літніми шортами і капцями. Це простий і невимушений варіант оновлення вашого гардеробу для літніх і холодних сезонів.

s1232821model.jpgЯкщо ви віддаєте перевагу класичні костюми, ми рекомендуємо використовувати для кращого поєднання сорочку-поло з коротким або довгим рукавом (хоча, відкрита манжета довгого рукава - приємний штрих). Як не дивно, але футболки поло стають відмінною заміною традиційної класичної сорочки.

Застібати або повністю розстебнути комір - ваша особиста перевагу. В останньому випадку можна використовувати додатково шовковий чоловічий шарф, створюючи цікавий образ і отримуючи вигоду з кожного елемента підібраного гардероба.

Поєднання кольорів

Сорочки поло більш яскравих і соковитих кольорів відмінно контрастують зі світлими літніми костюмами. І хоча поєднання сорочки-поло і костюма за своєю суттю є повсякденним, ви можете створити більш елегантний і формальний образ, поєднуючи темну сорочку-поло з темним костюмом традиційного кольору, наприклад темно-синього або сірого.

Простота сорочки-поло робить її надійним вибором також і для носіння зі спортивними куртками з малюнком, які, в свою чергу, надають додатковий інтерес класичного ансамблю з штанів чінос і спортивної куртки. Ви також можете спробувати носити піджак окремо від сорочки поло і брюк чінос: просто спробуйте вибрати пару штанів, які будуть контрастувати з піджаком.