Контакты

Шорти чоловічі спортивні Адідас

Любіть активні види відпочинку? У нашому інтернет-магазині ви знайдете стильну і зручну одяг для походів, поїздок на природу, пляжу і занять спортом. На літо рекомендуємо обов'язково придбати шорти чоловічі спортивні Адідас. Вони забезпечать максимальний комфорт, і дозволять створювати стильні образи на всі випадки життя.

gn2459.jpgКороткий огляд популярних моделей

Одяг для чоловіків, виконана в спортивному стилі, може мати різний крій і фасон. Ось найпопулярніші варіанти:

1. Баскетбольні моделі роблять широкими, без підкладки, з м'яких синтетичних і комбінованих тканин, довжиною до коліна і нижче. Вони зберігають повну свободу рухів, дозволяючи людині бігати, стрибати і т.п. Пояс зазвичай роблять злегка заниженими, на широкій резинці.

2. 3 Stripes - це універсальні шорти для різних видів спорту. Їх роблять в кращих традиціях класичного стилю: прямий крій, середня довжина, невеликі кишені, зручний еластичний пояс. Відмітна особливість: три смужки замість лампасів і фірмовий логотип бренду.

3. Футбольні - мають вільний крій, але не такі широкі, як баскетбольні. Вони залишають коліна відкритими, і виділяються бездоганною закладенням швів. Тканини, використані для пошиття, не деформуються, прекрасно вбирають надлишки вологи, забезпечують комфортне пересування.

4. Пляжні і для плавання - укорочені моделі з синтетичних тканин, з сітчастою підкладкою. Вони швидко сохнути, НЕ мнуться, а не вигоряють на сонці. Матеріал має підвищену зносостійкість, тому в такому одязі можна сміливо купатися в будь-якій воді: річковий, морський, з підвищеним вмістом солі, хлорованої і т.п.

На нашому сайті ви зможете купити шорти Адідас чоловічі на вигідних умовах, підібравши їх за колірною гамою, фасоном, розміром або декоративного оформлення.