Контакты

Як купити фірмові жіночі кросівки через інтернет

Хочете заощадити час, якого постійно не вистачає на шопінг, і кошти? Інтернет-магазин Oneteam, де представлений найбагатший вибір продукції Адідас, пропонує купити онлайн кросівки жіночі. За допомогою наших підказок ви зможете точно визначити розмір, а також швидко отримати з доставкою фірмову спортивне взуття високої якості, і носити її з величезним задоволенням.

fy4634_0.jpgЯк визначити свій розмір

При підборі кросівок найголовніше - врахувати довжину вашої стопи. Для цього необхідно зробити виміру по устілці:

  • Виймаєте устілку з взуття, помістивши її на рівну поверхню.
  • Берете лінійку, і робите виміри від виступаючої частини носка до крайньої точки на п'яті.
  • В ідеалі лінійка повинна проходити строго вертикально.
     

Отримані цифри не округлюють до цілих чисел, а шукають максимально наближене до них значення в розмірної таблиці бренду. Можна давати мінімальний допуск в 0,5 см, якщо ви збираєтеся носити кросівки з щільними бавовняними шкарпетками.

Чому вимірюють розмір саме по устілці, а не по підошві тому взутті, яку ви зазвичай носите? Все дуже просто: в сучасних моделях структура і будова підметок буває різним. Сучасна мода дозволяє носити як класичну, так і нестандартну підошву, яка під п'ятою має потовщення, і трохи видається назад. Це забезпечує надійну опору і хорошу амортизацію, але означає зайві 0,5-1,0 см, які здатні спотворити ваш істинний розмір ноги.

Вирішили купити якісні кросівки жіночі ? Можете не переживати за те, чи підійдуть вони по повноті стопи. Це регулюється завдяки шнурівці або більш сучасним липучкам. В окремих моделях вшита широка еластична гумка, завдяки якій взуття відмінно сідає по нозі, прилягаючи до неї, але не стискаючи кровоносних судин.