Контакты

Як купити фірмовий спортивний костюм в Україні

Хочете придбати універсальну одяг на всі випадки життя? Інтернет-магазин Oneteam рекомендує купити в Україні чоловічі спортивні костюми, підібравши моделі відповідного розміру і фасон в каталозі. Їх елементи (толстовку або вітровку і штани) можна носити як разом, так і окремо, комбінуючи з іншими речами з вашого гардеробу.

Зручний спортивний костюм незамінний для поїздок на природу, для прогулянок на свіжому повітрі, занять портом і активного відпочинку. Він буде корисний, якщо ви регулярно гуляєте з собакою в парку, регулярно вибираєтеся пішки або на машині за продуктами, відвідуєте спортзал, і т.д.

ei5558.jpgОсновні вимоги до продукції

До чоловічим і жіночим спортивним костюмам сьогодні пред'являються практично однакові, і досить жорсткі вимоги. Серед них:

  • Забезпечення максимального комфорту. Досягається завдяки точному крою та високої еластичності тканин, використовуваних для пошиття. Ви можете вільно гойдатися на тренажері, сідати навпочіпки перед багаттям, бігати або вчити нові пози йоги - м'який трикотаж дозволяє здійснювати будь-які рухи.
  • Відповідність сезону. Для осені і зими використовують щільний матеріал, найчастіше з флісового внутрішнім шаром. Це допомагає захистити тіло від переохолодження. Для літа роблять тонкі дихаючі костюми, іноді - з тканин із спеціальним вологовідштовхуючим покриттям. Вони ідеально підходять для захисту від холодного повітря і атмосферних опадів.
  • Повітропроникність. Фірмова спортивний одяг створюється за інноваційними технологіями. Тому відмінно пропускає повітря, затримує надлишки вологи, перешкоджає створенню парникового ефекту і перегріву. У будь-яку погоду в такому костюмі буде комфортно і легко.
     

Перш ніж замовити спортивний костюм Адідас чоловічий, рекомендуємо визначитися з розміром, а також вибрати по фото оптимальний фасон і відповідну колірну гамму.