Контакты

Як купити ідеальні жіночі кросівки для бігу від Адідас

Не знаєте, в чому виходити на пробіжку вранці чи ввечері? Вам буде потрібний легкий зручний одяг і комфортне взуття, що знижує навантаження на стопу, та ефективно захищає від травм. Наш інтернет-магазин пропонує купити жіночі кросівки у Києві за привабливою вартістю. У колекції бренду Адідас ви легко підберете відповідну модель, і зможете покращити свої спортивні показники.

h00541_5.jpgОгляд найкращих моделей

Щоб вам було простіше зробити вибір, пропонуємо вивчити найпопулярніші моделі:

  • Sooraj – дуже легкі, невибагливі, такі кросівки стануть універсальним рішенням для початківців та досвідчених спортсменок. Незважаючи на щільну підошву, взуття зовсім не виглядає масивним, і зорово зменшує стопу. Прекрасно виглядає з легінсами та лосинами.
  • EQ21 – мають оригінальний вигляд завдяки своїй незвичайній формі. Мисок і п'ята трохи підняті, завдяки чому відбувається оптимальний перерозподіл навантаження. Високий задник полегшує процес надягання взуття.
  • Adidas by Stella McCartney Ultraboost – оригінальні на вигляд, і напрочуд зручні в носінні. «Хижа» декоративне оформлення та незвичайна «смугаста» підошва – те, що потрібно для справжніх модниць. При цьому модель має всі необхідні для професійного спорту атрибути – міцне шнурування, посилений задник тощо.
  • QT Racer – стильні, практично невагомі, з вузьким миском, верхом, що дихає, і злегка видатною назад багатошаровою підошвою. Такі кросівки повністю відповідають сучасним стандартам і забезпечать максимальний комфорт на кожній пробіжці.
  • Run Falcon 2.0 – класика спорту. Дозволяють зберегти ідеальне зчеплення з будь-якою поверхнею, чи це гравій на алеї парку, чи гладка стрічка бігової доріжки. За рахунок товстої підошви забезпечують бездоганну амортизацію.
     

На нашому сайті ви зможете кросівки жіночі купити онлайн на вигідних умовах. А також отримати гарантію оригінальності та високої якості вибраних виробів.