Контакты

Як купити кросівки Найк оригінал жіночі

Хочете підібрати для себе гарну і зручну спортивне взуття? Інтернет-магазин Oneteam пропонує один з найбільш вдалих варіантів — купити кросівки Найк оригінал жіночі. Різноманітність моделей і забарвлень порадує найсміливіших модниць. А унікальну конструкцію підошви і точний крій оцінять шанувальниці підвищеного комфорту.

Фірмову спортивне взуття для жінок сьогодні шию не тільки з натуральної шкіри. У колекції бренду є моделі з легким текстильним верхом і м'якими вставками із замші, які виглядають дорого і досить стильно. Різноманітна колірна гамма нікого не залишить байдужим. Найцікавішими вважаються варіанти, де верх і підошва витримані в близьких тонах, або створюють оригінальні контрасти. Така пара в поєднанні навіть зі найскромнішими спортивним костюмом або звичайними синіми джинсами буде виглядати виграшно.

sku-g58241_1.jpgВ тренді сьогодні:

  • Класичні білі, сірі та чорні кросівки жіночі Найк оригінал.
  • Помітні моделі з темним верхом, яскравим декором і світлою підошвою.
  • Цікаві дизайнерські рішення: наприклад, стандартний білий верх, що привертає увагу незвичайною формою мисков, і кольорові підметки.
  • Градієнтні переходи між квітами, які надають спортивного взуття особливий шик.
  • Помітні здалеку чорно-білі кросівки.
     

На думку тих, хто багато пересувається пішки, на кожен день ідеально підходить взуття з середньою і низькою посадкою, і підошвою середньої товщини. Добре, якщо під п'ятою підошва буде хоча б на 1 см вище, ніж під носком. Це забезпечить анатомічно правильне положення стопи, і дозволить попередити надмірну втому. У таких кросівках можна витримати будь-які навантаження, легко вибігати по сходовим сходами, ходити на будь-які відстані, зберігаючи легкість і пружність ходи.