Контакты

Як купити онлайн цікаві жіночі кросівки Адідас

Прагніть виділятися на тлі навколишніх, створюючи стильні образи за допомогою оригінального одягу і взуття? пропонуємо купити online спортивні кросівки Adidas жіночі, вибравши модель в нашому каталозі. Тут представлені не тільки класичні, але і найяскравіші і сучасні варіанти. Про найцікавіші ми розповімо докладніше.

gz8106_5_0.jpgЦікаві жіночі кросівки: короткий огляд лінійки Адідас

Представляємо те, що сподобається найвибагливішим покупцям:

  • Forum - випускається в двох варіантах. Модель з високою посадкою більше нагадує стильні ботики, забезпечуючи надійну фіксацію стопи і ефективний захист ніг, аж до підйому. Вироби з заниженою посадкою мають шнурівку і додатковий фіксатор-липучку, ідеально підходять для повсякденного носіння. Характерна особливість моделі Форум - багатобарвність. Такий декор піднімає настрій, і підійде сміливим, неординарних особистостей.
  • Черевики Samba - виконані в оригінальному стилі, мають щільну підошву з антиковзаючим ефектом, внутрішнє утеплення і мембранну підкладку, що зберігає тепло. М'яко охоплюють ногу, зберігаючи свободу рухів. Підійдуть людям, які віддають перевагу носити тільки зручні речі.
  • X 2K BOOST PURE - кращий вибір для занять спортом. Біг, фітнес, аеробіка - в такому взутті можна граючи впоратися з будь-якими навантаженнями, забувши про травми і ниючих м'язах. Крім поліпшеної підошви, що забезпечує хорошу амортизацію, модель може похвалитися витонченим дизайном.
  • MULTIX – скромно, але зі смаком. Повторюють форму ноги, мають стандартну посадку, звичну для більшості жінок. Підходять як для тренувань, так і на кожен день, легкі і зручні.
  • ZENTIC – вільно пропускають повітря, мають м'яку гумову підошву. Яскраві кольори, використані в оформленні верху, допоможуть залишатися на позитивній хвилі з ранку до глибокого вечора.
     

Щоб купити модні жіночі кросівки в Україні , залишайте заявку на нашому сайті, і вкажіть адресу доставки.