Контакты

Як купити зручні жіночі кросівки в Києві

Не знаєте, як підібрати зручне взуття, в якій буде легко, як в м'яких домашніх тапочках? Наш інтернет-магазин пропонує недорого купити жіночі кросівки в Києві, а також виконає відправку замовлень по інших містах. Це ідеальне рішення для короткочасних прогулянок, спорту та інтенсивної ходьби.

g55514_0.jpgОсновні критерії підбору

Багато покупниці приділяють максимум уваги декоративного оформлення і колірній гамі. Але головний принцип підбору кедів і кросівок - їх цільове призначення.

Ось основні рекомендації по підбору взуття для тих, хто цінує підвищений комфорт:

  • Пам'ятайте, що кожна нова пара повинна відповідати сезону. Хоча демісезонний взуття і вважається універсальною, влітку в ній занадто жарко. У спеку рекомендують носити максимально відкрите взуття, з текстильним верхом і мембранними вставками.
  • Зверніть увагу, що в кедах підошва зроблена майже плоскою. Тому, якщо ви звикли до невеликого каблука, вибирайте моделі з потовщеною підошвою.
  • Високі моделі можуть доходити до щиколотки, і надійно фіксують підйом. До них підійдуть стандартні шкарпетки, в той час як з відкритими кросівками сьогодні прийнято носити низькі шкарпетки-следки.
  • Перевірте довжину по устілці перед покупкою. Якщо ви купите кросівки Адідас жіночі Суперстар на розмір менше, то взуття стане натирати шкіру. Хоча її якість буде на висоті.
  • Для занять спортом вибирайте міцну амортизирующую підошву.
     

Деякі дівчата вважають, що текстильний вгору в процесі носіння розтягується, і сідає по нозі набагато краще шкіри та шкірозамінника. Насправді вся фірмова взуття Adidas прекрасно зберігає вихідну форму, не линяє і не деформується.

Тим, хто хоче придбати модну пару, варто вибрати кросівки на утолщеннной підошві яскравих відтінків, а також вироби, щедро прикрашені стразами та контрастними вставками (наприклад, моделі ZX 2K FLUX FY0607 і RESPONSE SUPER FY8775).

Переглянуті товари