Контакты

Як вибрати жіноче худі

Худі - популярний елемент сучасного гардероба. Прийшовши до нас з вуличного стилю, цей елемент одягу отримав велику популярність завдяки своїй зручності і розслабленому увазі. Що може бути більш комфортним і ненав'язливим, як велика толстовка з капюшоном?

Звичайно ж, найголовнішим критерієм при виборі толстовки буде якість. Звернувшись до брендам, що спеціалізуються на сегменті спорт і стріт стилю, ви отримаєте елемент гардеробу, який подарує вам упевненість і комфорт. Якщо вас зацікавила можливість купити жіноче худі Адідас в Україні, давайте визначимося, який стиль виберете саме ви.

hudi_adidas.jpg

Форма і матеріал

Сьогодні існує великий вибір худі, що відрізняються за формою і матеріалом виконання.

Класична толстовка з високим коміром ідеально підходить для занять спортом, пробіжок. Найкраще поєднується зі спортивними штанами, легінсами.

Худі з капюшоном захищає голову від вітру і впливу температур, зручна для занять вуличним спортом і для активного відпочинку. Добре поєднується з джинсами, спортивними штанами, речами кежуал стилю.

Вироби з легкого матеріалу відмінно підійдуть для занять спортом, прогулянок, відпочинку. Утеплені толстовки можна використовувати як частину верхнього одягу, для вуличних тренувань, їх зручніше носити в період осінь-зима.

Колір і дизайн

Вибирати варто, не тільки відштовхуючись від модних тенденцій, але й з огляду на власний стиль. Якщо розглядати кольорову гаму в загальному сегменті, потрібно враховувати кілька основних моментів.

1. Чорний і білий, нюд відтінки. Класичні універсальні кольори, які підійдуть до будь-якого стилю і легко поєднується з більшою частиною гардеробу. Однотонні моделі можуть виглядати лаконічно в монообразе, а якщо хочете зробити акцент, можете звернути увагу на моделі з принтом і аксесуарами.

2. Яскраві кольори можна вдало використовувати як акцент або частина колірного рішення образу. Соковиті кольори завжди надають енергійності, і навіть повністю чорний комплект одягу перетвориться з додаванням такого стильного елемента.

Незважаючи на швидкі зміни в модних тенденціях, худі залишається необхідною частиною спортивного способу і важливим предметом базового гардероба. У будь-який час року в поєднанні з джинсами і спідницями, кросівками і черевиками худі дозволить вам залишатися в комфорті, не втрачаючи стилю. Головне - предмет гардероба повинен бути якісним і зручним.

Переглянуті товари