Контакты

З чим носити Reebok Classic чоловічі?

Не знаєте, які стильні образи можна створити з модною спортивним взуттям? Консультанти інтернет-магазину Oneteam спеціально для вас підібрали ряд рекомендацій, з чим можна надіти Reebok Classic чоловічі. Вибирайте те, що найбільше відповідає вашому характеру, стилю і способу життя.

2232_4.jpgОтже, ось кілька універсальних комбінацій:

  • Просторі літні джинси з низькою посадкою, фірмова футболка навипуск і яскраві кросівки. Навіть якщо ви віддаєте перевагу одягу в спокійних, непомітних онах, при підборі взуття можна проявити креатив. Тут немає ніяких обмежень за кольором!
  • Вузькі укорочені брюки класичного сірого або чорного кольору, Т-Шотки, розхристана легка сорочка і кросівки. При підборі елементів гардероба використовується принцип багатошаровості, а стильна спортивне взуття підкреслює прагнення до свободи і комфорту. Можна підібрати кросівки в тон верху або низу, або створити оригінальні контрасти. Вибір - тільки за вами!
  • Прямі укорочені брюки зі стрілками, джемпер або легкий піджак спортивного крою, і класичні Рібок. Такий образ ідеально підійде для роботи, якщо у вашому офісі не прийнято дотримуватися суворого дрес-коду, а також для проведення неформальних зустрічей у вузьких колах. Сміливо, стильно і зі смаком!
  • Спортивний костюм з звуженими штанами і кросівки. Класика жанру, яка підходить для занять спортом і прогулянок по місту.
  • Джинсові шорти з яскравим декором, яскрава футболка і Reebok Classic білі. Здесь використаний принцип контрастів: чим помітніше верх, тим стриманіше взуття. Образ можна доповнити фірмовими аксесуарами (наприклад, брендового спортивною сумкою) і цікавими прикрасами (смарт-годинами з великим циферблатом, шкіряним браслетом на зап'ясті або помітною підвіскою зі шнурком на шиї).
     

Сподіваємося, наші поради стануть вам у пригоді.