Контакты

Розпродаж чоловічих футболок поло від бренду Адідас

Хочете купувати якісний одяг, яка гармонує з іншими речами з вашого гардеробу, і одночасно укладатися в середній бюджет? До нового сезону обов'язково придбайте футболки поло Адідас чоловічі, розпродаж яких стартує в інтернет-магазині Oneteam.Такая одяг ідеально підійде для теплої пори року: кінця весни, літа і початку осені. А також допоможе зберегти привабливий зовнішній вигляд.

gn3799_3.jpgКупівля під час акцій і розпродажів дозволяє:

  • Придбати брендові речі Adidas за зниженою вартістю.
  • Отримати гарантію якості виробів.
  • Поповнити свій гардероб модними новинками.
     

Чим раніше ви вивчите асортимент, виставлений на розпродаж, тим більше шансів знайти модель на ваш смак. Поспішайте!

Рекомендації по підбору

Хочете придбати чоловічі футболки поло Адідас? сСкористайтеся низкою професійних підказок, щоб виглядати в обновці на всі сто:

1. Правильно вибирайте фасон і крій. Якщо ви плануєте носити такий одяг на роботу, віддайте перевагу класичному прилеглому або напіввільних силуету і однотонним виробам. Одяг для прогулянок і занять спортом може бути будь-якого кольору, з яскравими декоративними деталями.

2. Розмір визначається, виходячи з росту людини, обсягу грудної клітини і талії (в см). Для звірки пропонуємо використовувати нашу розмірну сітку.

3. Зверніть увагу на якість гудзиків і якість обробки прорізів в застібці. Така маленька, на перший погляд, деталь допоможе легко відрізнити фірмову річ від підробки.

4. Поло з правильно підібраною довжиною має на 1-1,5 см закривати верхню частину брючних кишень. Занадто довгі і широкі вироби роблять фігуру безформною, надаючи неохайний вигляд. А надто короткі, що демонструють частина живота - навпаки, виглядають надто зухвало.