Контакты

Взуття спортивне Adidas: як вибрати відповідну модель для занять в залі

Чи намагаєтеся стежити за своїм здоров'ям і фізичною формою? Сьогодні для цього достатньо знайти потрібний спортклуб, неподалік від дому чи офісу, вибрати хорошого інструктора і придбати абонемент. І вже потім зайнятися підбором відповідної екіпіровки: придбати футболку, шорти (або штани) і кросівки. Робити це буде легко, оскільки нашому інтернет-магазині представлене чоловіче взуття спортивне Adidas за привабливими цінами і різні елементи гардероба на будь-який смак.

eg3278_0.jpgПро що потрібно пам'ятати покупцям?

Врахуйте, що за своєю конструкцією та дизайну взуття для занять в залі дещо відрізняється від моделей, призначених для вулиці або повсякденного носіння. Ось основні рекомендації:

  • Вивчіть поверхню підошви. Вона повинна бути рифленою, щоб попереджати небажаному ковзанню. Покриття та бігових доріжках і підлогу в спортзалі більш гладке, ніж асфальт. Тому хороша підошва - перший спосіб уникнути травм.
  • Зверніть увагу на стійкість і амортизаційні властивості. Бренд Адідас використовує інноваційні технології, що дозволяють рівномірно розподілити навантаження по всій стопі, і пом'якшити удари. Кросівки для залу легко впізнати за «каблуку» - розширеної в сторони і потовщеною підошві в районі п'яти. Задник - тільки жорсткий.
  • У зального взуття немає поділу по сезонах. Верх шиють з легких натуральних і комбінованих матеріалів, вільно пропускають повітря. Також використовують мембранні вставки, що сприяють відведенню надлишків вологи з шкіри.
  • Зверніть увагу на «язичок», його довжину і форму. Коли ви одягаєте взуття, він повинен бути точно під шнурками, що не зміщуючись в бік, і загинаючи всередину.
  • Кросівки для занять в залі завжди йдуть зі шнурівкою. Вона допомагає зафіксувати положення стопи набагато надійніше будь-яких липучок і вставок з гумками.
     

На нашому сайті ви зможете вигідно купити спортивну чоловічу взуття , що відповідає таким стандартам, підібравши її декоративне оформлення за своїм бажанням.