Контакты

З чим можна одягати кросівки Nike Air Force 1'07?

Вирішили придбати одну з найпопулярніших моделей спортивного взуття, але не знаєте, як і з чим її носити? Сьогодні, на думку стилістів, можна створювати незвичайні та оригінальні образи, комбінуючи речі, які раніше ніхто не наважувався носити разом. Наприклад, кросівки Nike Air Force 1 '07, представлені в нашому інтернет-магазині, можна поєднувати з різноманітним чоловічим одягом як у класичному, так і в молодіжному стилі.

ct2302-002_1.pngДокладні приклади

Пропонуємо кілька актуальних комбінацій на різний смак:

  • Завищені кросівки з ремінцем на халяву чудово виглядають з укороченими брюками, які сьогодні любить молодь. Але ви можете спробувати приміряти їх із шортами довжиною до середини коліна – можливо, у вас вийде досить цікавий ансамбль? До речі, саме цю модель часто обирають завсідники нічних клубів та тусовок, оскільки вона дає можливість вільно рухатися у запальному танцювальному ритмі.
  • Класичну чорну модель вибирають люди із консервативним смаком. Вона підійде до найрізноманітнішого одягу, включаючи строгі офісні костюми.
  • Якщо ви хочете внести пожвавлення у свій звичний образ, спробуйте використати чорно-білу пару кросівок, прикрашені великим фірмовим логотипом збоку. Одяг може бути досить стриманим, але яскравий контраст у взутті приверне до себе увагу оточуючих.
  • Білі кросівки раніше вважалися весняно-літніми. Але сьогодні їх можна надіти і в холодну пору року, якщо дозволяє погода. Велике значення надається деталям. Наприклад, пікантною деталлю стане кольорове окантування вирізу, плюс продубльований шар такого ж кольору на підошві.
     

Моделі з колекції Nike Air Force зазвичай вибирають люди, які цінують свій комфорт та зручність крою. Вам залишається тільки визначитися з колірною гамою та декором кросівок.